O BALLOONLAND

 

Naša firma se bavi prodajom i dekorisanjem balonima.

Tu smo da vašim proslavama (poslovne promocije, rodjendani, vjenčanja, prijemi, prosidbe, djevojačke večeri …) damo još jednu notu svečanosti, ukrašavanjem balonima.

U boje, oblik i raznolikost balona možete se uvjeriti ukoliko nas posjetite.

Zajedno ćemo osmisliti kako da na najbolji način dekorišemo vaš prostor i prijatno iznenadimo sve vaše drage goste.

Uz vaše ideje i naše savjete učinit ćemo da ambijent vašeg slavlja postane kao iz snova. 

 Odabirom najboljih dobavljača, sa proizvodima najboljeg kvaliteta i uz to po veoma povoljnim cijenama, firma Balloon Land je uspjela

da za veoma kratko vrijeme bude prepoznata na tržištu i ostvari pozitivne rezultate, koji se mjere zadovoljstvom naših mnogobrojnih kupaca i poslovnih partnera.

Takođe, kod nas možete naći i ostali prateći program koji se najviše tiče vjenčanja (niski (teški) led dim, navlake za stolice sa ukrasnim mašnama, čestitke, pozivnice, konfete, pokloni za goste…).

Naravno, tu je i široka lepeza ponude za ostale svečanosti (tanjirići, čašice, kapice, baneri, stolnjaci, salvete i posteri u dezenu koji omiljen vama ili vašim mališanima).

Stvorili smo našu firmu da bi uljepšali i uveličali vaš dan. Pozovite nas i nećemo vas iznevjeriti.

Dostavljamo balone širom Bosne i Hercegovine i nijedan događaj nije previše veliki ili mali…. Samo će biti još bolji sa balonima!


 

Vaš BALLOON LAND

 

 

Fokus naseg poslovanja:

Rođendani25%
Svadbe40%
Poslovne dekoracije20%
Print na balonima15%

 


Topla preporuka svima od srca.

Balloon Land je sa nama i našim najdražima obilježio mnoge radosne trenutke. Veoma kreativni, jedinstveni i profesionalni.

Saradnja je na visokom nivou.

Ime Prezime


Šta je zabava bez balona?

Hvala za divne dekoracije balona, svi smo bili oduševljeni, a posebno najmlađi gosti svadbe.

Tarik Mehmedika


Život nema reprizu!

Velika mi je čast napisati osvrt za Balloon Land. Najtalentovanije ruke BiH. Trenuci u životu koji su zaista bitni upotpunite sa balonima koji imaji dušu, sofisticiranost, profinjenost, eleganciju… Osoblje koje podstiče na uvijek lijepo raspoloženje.

Učinite nešto za sebe i one koje volite.

Adele Brown


Sve preporuke za ove divne ljude.

Najprofesionalniji i najljubazniji tim koji predvodi divna Aida je garant za uspjeh. Hvala puno na divnim baldahinima koji su gostima kao i nama mladencima oduzimali dah, te na prelijepim i posebnim aranžmanima balona.

Nejra Bijedić-Prolić